Vergaderingen en trainingen

De kerkzaal met het balkon kan maximaal 350 zitplaatsen bevatten en is voorzien van professionele geluidsinstallatie, beamer en podiumverlichting. Daarnaast is er de beschikking over een 30 tal headphones met centrale t.b.v. vertaling tolkdienst. In de hoofdzaal is tevens wifi aanwezig.

Een andere zaal is geschikt voor groepen tot maximaal 70 personen en beschikt over keukenfaciliteiten. Deze ruimte is zeer geschikt als lesruimte (40 pers). Beamer en geluid zijn gemakkelijk te bedienen en aan te sluiten op eigen laptop.

Een derde zaal is geschikt voor groepen van tot maximaal ongeveer 50 personen, beschikt ook over een ruime keuken en heeft zomers de mogelijkheid tot uitloop naar buiten.

Een kelderruimte is ingericht door onze jeugd. Deze is geschikt voor kleine ontmoetingen in huiskamersetting, als oefenruimte of bv voor een kinderpartijtje van 10 tot 20 personen. De ruimte beschikt over een spoelgelegenheid, koelkast, geluidsinstallatie en een klein podium.

Trouwdienst, receptie of begrafenis


De kerkzaal kan worden omgezet voor recepties en evenementen en is dan geschikt voor groepen van 50 tot 120 personen. Buffettafels en sta-tafels zijn aanwezig.

Verzorging van catering of bediening van koffie/thee kan worden overlegd.

Ruimten in ons gebouw worden regelmatig verhuurd aan andere organisaties of particulieren - voor vergaderingen, recepties, bruiloften, trainingen en begrafenissen.

Heeft u een vraag over onze verhuurmogelijkheden, de kosten van de verschillende ruimten en services, beschikbaarheid of vragen over de mogelijkheden van de faciliteiten? Neem dan contact op met ons secretariaat door middel van het onderstaande contactformulier. Zij neemt dan zo spoedig mogelijk contact met u op.Ik heb belangstelling ivm verhuur