Creche & peuters


Voor de kindjes van baby tot 4 jarige peuters is er elke zondag opvang. Alle benodigde materialen liggen dan klaar en de kinderwerkers staan klaar om de kleintjes op te vangen, op zijn of haar gemak te laten voelen en liefdevolle aandacht te geven.

Junior Church

Om de zes weken hebben we ‘Junior church” waarbij alle kinderen van groep 3 t/m 8 samengevoegd worden en met elkaar een leuke ochtend hebben rondom een centraal thema. Een feest met toneel, verhaal, zingen en grapjes. Supergezellig en leuk!

Basisschool gr. 1 t/m 8

Met een enthousiast team organiseren wij elke week weer een leuk programma voor kinderen in de basisschool leeftijd. We hebben daarbij het verlangen de kids dichter bij God te brengen. Hij heeft ons immers gaven en talenten gegeven die we mogen gebruiken tot eer van Zijn Naam.

Elke zondagochtend starten we eerst met de volwassenen in de kerkdienst. We gaan we na ongeveer 20 minuten naar onze eigen lokalen. We zingen, luisteren naar een verhaal, leren uit de bijbel, doen spelletjes en we knutselen. Natuurlijk hebben we altijd wat lekkers te eten en te drinken!


Tieners & Jeugd

Tieners van 12 tot 16 jaar en jeugd van 16 tot 20 jaar hebben hun eigen bijeenkomsten om de week op vrijdagavond. Ze komen dan samen in hun eigen jeugdruimte in de kelder van het kerkgebouw. Voor beide groepen geldt: gave studies, zang, lol, veel gezelligheid en vriendschappen.

Het afwisselende en eigentijdse programma vraagt ook om de inbreng van de jongeren zelf. Bij alle lol en gezelligheid gaan we de belangrijke levensvragen niet uit de weg en zoeken we samen naar antwoorden. Wat gebeurt er in de wereld om ons heen en wat zegt de Bijbel hier over? Hoe leven we ons leven op de juiste en op zinvolle wijze - en hoe past ons geloof in een wereld die niet gelooft? Naast de vaste vrijdagavonden organiseren we regelmatig andere activiteiten.

Nieuwsgierig? Kom gewoon langs, je bent van harte welkom. Voel je vrij een mail te sturen naar één van de jeugdleiders.