Zalig Zingen project weer van start


Een paar maanden geleden stonden de deelnemers aan het Zalig Zingen Project na maanden van oefenen eindelijk op de bühne onder leiding van Talitha Nawijn. Het was een succes en een groot feest! En daarom een herhaling waard.

Vanaf november zullen er weer 14 repetities zijn plus een afsluitend concert in Immanuel. Het repertoire varieert van Black gospel, gospel tot bewerkte samenzang. Nieuw is dat ook mensen uit de Indische Buurt worden uitgenodigd om mee te doen. Een prachtige manier om hen bekend te maken met de vreugde van ons geloof.

Opgave voor het koor is niet meer mogelijk. Zaterdag 17 juni is het grote eindoptreden in Immanuel. Daar kunt u natuurlijk wel bij zijn. Hierover later meer informatie op deze website.

Dansschool Heavenly


Ook dit schooljaar gaan we weer heerlijk dansen! Dansschool Heavenly is in september gestart. Er zijn drie leeftijdsgroepen. Nieuw dit jaar is de samenvoeging van tieners en (jong)volwassenen in Heavenly Teens&Adults! De lessen worden iedere week gegeven op woensdagnamiddag en -avond. Het is dynamisch en gezellig! De kosten per blok per persoon zijn €40,- (plus de kosten van het dansschool T-shirt). Indien de kosten voor 3 blokken in één keer wordt betaald komt het totaalbedrag op €100,-, dus dan krijgt u een korting van €20,-. Opgave of aanvraag van meer informatie: stuur een mail naar deze dansschool.